Egyesületi hírek márciusból

Az elmúlt 1 hónap a szakmai versenyekről és a közgyűlésre való készülődésről szólt. Február 20-án, az AOTV egri középdöntőjével egy időben az Egri SZC Bornemissza Gergely Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában tartottunk szakmai napot, ahol az egyesület mellett a Tenneco képviseletében Pesti László tartott szakmai előadásokat. Február 21-én Szolnokon, március 6-án Budapesten, 7-én Siófokon, 8-án pedig Győrben voltunk egy-egy szakmatársunknál a tanulmányi verseny középdöntőinek lebonyolítása miatt. A vizsgabizottság munkáját egyesületünk két oszlopos tagja, Papp Zoltán és Pápai József autószerelő mesterek is segítették. A verseny során fontosnak tartottuk, hogy a szakma és a szakemberek igényei szerint is pontozzuk a versenyzőket, ebben nagy segítségünkre voltak a mesterek.

Március 9-én megtartottuk hibrid és elektromos hajtás tematikájú alapozó tanfolyamunkat, melyet utoljára lapzárta után, március 30-án tervezünk tartani. Örülünk, hogy sikerült minden igénynek eleget tenni, és az ismételt rendezéseknek köszönhetően mindenki el tudja végezni a tanfolyamot, aki jelentkezett. Természetesen a jövőben új témákkal is jelentkezünk, és a hibridtanfolyam haladó szintjének oktatását is elkezdjük ősszel.

Egyesületünk tisztségviselő választó közgyűlése már lapzárta után lesz Budapesten, a Gastland M0 rendezvényhelyszínen. A közgyűlést érdekes előadásokkal megtöltött konferenciával egészítjük ki. A következő számban részletesen is beszámolunk az eseményről és kihirdetjük a szavazás eredményét.