Magneti Marelli checkstar szervizhálózat Magyarországon

Márkafüggetlenül, jogosan

Köszönhetően a 2010-ben megújult EU márkaszervizekre, ill. garanciaidőn belüli gépjármű-karbantartásra vonatkozó jogszabálynak – „Monty-törvény”-nek –, a márkafüggetlen szervizek számára is megnyílt a lehetőség, hogy akár a legújabb autótípusokat is maximális szakmai felkészültség és jogi támogatás mellett javíthassák, karbantarthassák. Ezáltal akár garanciaidőn belül is – a gépjármű garanciájának elvesztése nélkül* – nyújthatnak szolgáltatásokat ügyfeleik részére. A jogszabály azonban ezt a lehetőséget a szervizek számára bizonyos feltételek mellett teszi lehetővé (jogszabályban meghatározott követelmények), melyet a Magneti Marelli teljeskörűen biztosít a checkstar szervizhálózat tagjai részére.

Emellett a Magneti Marelli autóiparban betöltött szerepének köszönhetően, olyan „know-how”-t biztosít a checkstar szervizek részére, mellyel a szerviz megfelelő szakértelemmel képes a legújabb generációjú technológiák által támasztott követelményeknek megfelelni, ezáltal az ügyfél részére a legjobb szolgáltatást nyújtani.

Ezt hivatott a Magneti Marelli checkstar logó jelezni, valamint azt, hogy a checkstar szerviz mögött egy 5 kontinenst átívelő hálózat áll, és ennek a nagy és professzionális csapatnak („családnak”) a tagja az adott szerviz.

A Magneti Marelli checkstar szervizhálózat pillérei:

1. Műszaki támogatás

2. Termékek

3. Megjelenés és marketingkommunikáció

4. Kedvezmények.

1. Műszaki támogatás

A Magneti Marelli a checkstar szervizek számára folyamatosan biztosítja az információkat az autóiparban elérhető legújabb technológiákról és azok megfelelő használatáról, valamint ezen ismeretek átadásához jól képzett szakembereket.

OKTATÁS

A Magneti Marelli oktatási rendszere biztosítja az elvárt műszaki alapokat minden Magneti Marelli checkstar szerviznek. A képzés tudatosan felépített, egymásra épülő elemekből áll, az alapismeretek felfrissítésétől egészen a magas szintű diagnosztikai képzésekig, valamint akár az egyes autótípusok részletes rendszerismertetéséig. Mindezt a lehetőségekhez képest naprakészen.

FOLYAMATOS MŰSZAKI HOT-LINE

Munkaidőben, magyar nyelven állnak rendelkezésre a Magneti Marelli kollégái, akár telefonon, akár interneten a felmerült műszaki problémák megoldásában.

SZOFTVER- és MŰHELYADATBÁZIS

A Magneti Marelli a checkstar szervizek számára on-line, folyamatosan frissülő, naprakész műszaki információkkal ellátott adatbázist biztosít, mind a szervizekben használt diagnosztikai eszközökhöz, mind pedig a javításhoz, karbantartáshoz szükséges adatokat, útmutatókat, kapcsolási rajzokat. Mindezt természetesen magyar nyelven.

2. Termékek

AUTÓALKATRÉSZEK

Közel 40 termékvonal (a gyújtógyertyától, a lengéscsillapítón át, egészen a fényszórókig), melynek termékei mind-mind eredeti pótalkatrésznek minősülnek.

DIAGNOSZTIKA

Széles és egyben egyedi kínálat a legmagasabb minőségi szintű diagnosztikai eszközökből. A Magneti Marelli diagnosztikai eszközei folyamatos fejlesztés alatt állnak, ami nemcsak a hardver és szoftver részét érinti, hanem szinte heti gyakorisággal bővülnek az adatbázisok újabb és újabb információkkal, adatokkal. 
A fejlesztés során különös figyelmet fordítanak a könnyű, felhasználóbarát kezelhetőségre.

SZERVIZBERENDEZÉSEK

A diagnosztikai eszközökön felül, széles skálán kínál a szervizeknek minőségi szervizberendezéseket: a gépjárműemelőtől a gumiabroncs-centrírozón át, akár a vezérléscseréhez szükséges speciális célszerszámokig.

ELEKTRONIKUS KATALÓGUS

A termékek könnyű beazonosítását internetes, on-line katalógus teszi egyszerűvé, kezelhetővé.

KITERJESZTETT VEVŐI GARANCIA

A Magneti Marelli az általa forgalmazott termékekre a garancián felül vállalja, hogy meghibásodás esetén a javítás munkaköltségét is megtéríti.

3. Megjelenés, marketingkommunikáció

A Magneti Marelli checkstar szervizek egységes megjelenésűek, melyet az előre megtervezett és elkészített, a különböző szervizkialakításokhoz jól illeszkedő arculati elemek biztosítanak, egészen a világítótábláktól akár a munkaruhákig.

KOMMUNIKÁCIÓ

Korunk legnépszerűbb kommunikációs csatornáit (internet, weboldal, Facebook stb.) kihasználva tartja a kapcsolatot ügyfeleivel, folyamatos naprakész megjelenést biztosítva.

4. Kedvezmények

A Magneti Marelli checkstar szervizek mint a Magneti Marelli legközelebbi, szerződéses ügyfelei, minden Magneti Marelli által nyújtott szolgáltatásból, ill. forgalmazott termékből kiemelt kedvezményeket élveznek, ezáltal is támogatva a sikeres üzletmenetüket.

Magneti Marelli checkstar: a szervizek új generációja…

Magneti Marelli checkstar 
magyarországi képviselet
www.checkstar.hu