Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. július | Olvasson bele!

Ledinspect univerzális szerelőlámpa családA műhelyekben sok tekintetben másképp látjuk ma már a világot, mert erős fényben látjuk. A műszaki vizsga alsó átvizsgálásánál, a motorés alvázszám keresésénél, a „mesterien finom” átütéseknél és kihegesztéseknél csak erős fényben látjuk tisztán a dolgokat.

A csekély, de komoly hibát okozó felületi sérülések, a tömítések menti kifújási, szivárgási nyomok feltárásánál – a szerelőknek nagyon fontos mindezeket mindjárt a hibakeresés elején észlelni. Sokszor lényeges, hogy a megvilágított tér árnyékmentes legyen, tehát a szerelőlámpa – mely fényforrások egysége – több irányú fényt adjon. A műhely sötét sarkában egy váltóbontás, vagy munkafelvételnél az alsó pásztázó átnézés ilyen megvilágítást igényel.

NE VAKSISKODJ TOVÁBB!

Gyenge megvilágítást adó, pislákoló lámpákkal végzett munka a műszak végére nemcsak kifárasztja a szemet, az agyat, de rombolja is. A jó, nagyon jó fényű, minden műhelyi inzultust kibíró, abszolút üzemképes, hosszú élettartamú, nagy üzemidejű, gyorsan feltölthető (kell-e még mást kívánni?) LED-es lámpa ma az egyik legfontosabb munkaeszközünk.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés