Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2023. január | Olvasson bele!

Új LEDriving hátsó lámpatestekAz OSRAM „Driving ahead” szlogennel az elmúlt másfél évben folyamatosan vezette be új LED-es járműlámpáit. „Célunk, hogy kínálatunkat még tovább fejlesztve tudjuk kielégíteni a piaci igényeket” – mondta Hans-Joachim Schwabe, az OSRAM Speciality Lighting üzletágának vezérigazgatója. A kiemelt termékek közé tartoznak a LED cserelámpák távolsági és tompított fényszórókhoz és ködlámpákhoz, a LED munkalámpák és távolsági fényszórók új termékcsaládja. Az idei év újdonsága a hazai piacon a LEDriving hátsó csere lámpatestek.

Az OSRAM az utóbbi években, LEDriving terméknév alatt a cserealkatrész-piacon olyan korszerű járművilágítási termékekkel jelentkezett, melyek OEM prémium technológiai színvonalat képviselnek.

A korábbi nagysorozatú gépjárműmodellekhez kínált gépjármű-világítási cserealkatrészekkel az autót a legkorszerűbb technikai szintre emeli, azokat egyedivé teszi, nagyobb műszaki biztonságot ad és a jobb láthatósággal, nagyobb fényerővel – mindezek a rendeletek engedélyezte határokon belül – a közlekedésbiztonság is növelhető. 2019-ben bevezetett új termékek:A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés