Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. október | Olvasson bele!

Dinamikus irányjelző tükörlámpák

A járműlámpa-specialista és innovatív piacvezető OSRAM továbbfejlesztette kiterjedt LED-portfólióját egy dinamikus, oldalsó tükrökre szerelhető indexlámpával. Az új termékek fehér és fekete változatban érhetőek el, kiegészítve az OSRAM VW Golf VII számára gyártott LEDriving fényszóró lámpatestet. A plug & play technológiának köszönhetően az indexlámpa beszerelése gyors és egyszerű.

Az új, dinamikus, oldalsó tükörbe szerelhető indexlámpákban elhelyezett LED-ek a minimális ECE R6 előírásnál akár 200%-kal nagyobb fényerővel is rendelkezhetnek. Így kategóriájukon belül kiemelkedően teljesítenek. Az intenzív borostyánsárga színű LED erős kontrasztú fénye éjszaka és nappal egyaránt könnyen észrevehető a közeledő járművezetők számára. A villogó működést integrált vizuális visszajelzéssel jelzi a sofőr számára, a csúcstechnológiás optikai szál megoldásnak köszönhető homogén fényelosztás pedig még kiemelkedőbbé teszi. A dinamikus jelzőfényeket az OSRAM fényszórókban hangolják össze az irányjelző fényekkel, és azok tökéletesen illeszkednek a jelenleg kapható VW Golf VII LEDriving fényszórókhoz.

SZÁMOS TERMÉKVÁLTOZAT A TESTRE SZABHATÓ VÁLASZTÁSÉRT

hirdetés

A LEDriving dinamikus, tükörre szerelhető indexek minden VW Golf VII 2012 és VW Touran II 05/2015 modellhez kaphatók fehér vagy fekete változatban, festett üveggel. A Black Edition bármilyen fekete jármű dizájnhoz megfelel, míg a fehér változat élénk színű burkolata bármilyen színű jármű esetén kiváló választás. A termékekre az OSRAM 5 év garanciát vállal, és külön regisztráció nélkül is alkalmasak közúti használatra (ECE R6/R10-nek megfelelő ECE-tanúsítvánnyal rendelkeznek). A VW Golf VII modellhez készült új LED-es irányjelző fények mellett folyamatosan bevezetésre kerülnek további változatok a VW Passat B8/VW Arteon és a BMW 1/2/3/4/x1 modellekhez, valamint az A4 8W, Audi A3 8V és Seat Leon III minden változatához.

További információkért látogassa meg honlapunkat: www.OSRAM.hu/autolampa

Részletes garanciális feltételek: www.OSRAM.hu/am-garancia


Kapcsolódó dokumentum:


osram


Tetszett a cikk?

hirdetés

hirdetés