Új Night Breaker lámpák

Ha az autós a munkafelvételnél a szerviz munkatársával beszélgetésbe kezd, jónéven veszi, ha a konkrét problémán túl törődést is érez autója iránt. Ez a hozzáállás, az udvariasságon túl, a szerviz érdeke, mivel szolgáltatást szeretne eladni. Kasszát csinálni, ahhoz érteni kell...

Ilyenkor ősszel aktuális a kérdés, hogy vajon a tulajdonos elégedett-e járműve világításával, szinte nappali fénnyel világítják-e meg lámpái az utat. Mert, ha nem, és a válaszok többsége ez, akkor itt az alkalom, hogy „megvilágosodjon”. Az igény is általában megvan erre: ahány ügyfél, annyiféle igény, de mindenki több fényt szeretne: sokan szemüveget viselnek, ezért kimerítőnek találják az éjszakai vezetést, az idősebbek rosszabbul látnak a sötétben, a fi atalok pedig az utakon is a csúcsteljesítményt keresik.

Egyvalami mindannyiukban közös: több fényre van szükségük. Rövid, de meggyőző ajánlásnak kell elhangoznia arról, hogy a lámpafejlesztések eredményeként a mai fényforrások, autólámpák sokkal nagyobb fényerővel, nagyobb előrevilágítással rendelkeznek, mint a régebbiek. És ennek megvannak a valós műszaki alapjai. Az OSRAM továbbfejlesztette és javította nagy teljesítményű lámpáit, így most elkészült minden idők három leghatékonyabb NIGHT BREAKER® termékcsaládja!


1. táblázat

A nagyobb fényerő a legkülönbözőbb igényeknek is tökéletesen megfelel:

− A több fény kompenzálja az idősebb sofőrök korral járó látásproblémáit.
− A sportos vezetők nagyobb sebességnél is hamarabb érzékelhetik a vészhelyzeteket a sötétben.
− Akik számára a kényelem a fontos, kevésbé fárasztónak fogják találni az éjszakai vezetést, és kevésbé fáradtan érhetnek céljukhoz.
− A fényesebb, fehérebb fény kihagyhatatlan a csúcstechnológia rajongói számára.

AZ ÚJ NIGHT BREAKER® TERMÉKCSALÁD

Megadott megvilágítási jellemzőkkel az akár 250 méteres fénysugarával és 200%- kal nagyobb fényerejével – összevetve az ECE R98/R99 minimum követelményekkel – az új XENARC® NIGHT BREAKER® LASER xenonlámpa (D1S, D2S, D3S és D4S) új mércét teremt. Névleges feszültség és teljesítmény: 85 V / 35 W. A fényáram 3200 lumen.

A halogén fényszórólámpák, az új NIGHT BREAKER® család tagjai is – összehasonlítva az ECE R112 minimum követelményekkel – maximális teljesítményt nyújtanak:

− A LASER 150%-kal nagyobb fényerőt és így akár 150 méteres biztos előrevilágítást ad.
− A NIGHT BREAKER® SILVER 100%-kal nagyobb fényerőt és így 130 méteres előrevilágítást hoz létre.

Ezen felül kiválóak a költség/élettartam mutatóik.

A választékot az alábbi 1. táblázat mutatja be. Akár halogén-, akár xenonlámpát szeretnének lecserélni az ön ügyfelei, az OSRAM szinte bármely járműhöz kínál megfelelő NIGHT BREAKER® lámpát. Tudjon meg többet az új NIGHT BREAKER® termékcsalád minden termékéről a www.osram.hu oldalon.