10 éves a Night Breaker termékcsalád

Az OSRAM tevékenységével – a minél eredményesebb piaci működés mellett – az emberiség mindennapjait igyekszik jobbá tenni. A társaság esetében ez a felelős gondolkodás a közlekedésbiztonság iránt történő elköteleződésben érhető tetten. A világ vezető autólámpa-gyártójaként a NIGHT BREAKER® járműizzókkal valódi megoldási alternatívát kínál a biztonságos mindennapi közlekedéshez. Az elhivatottságot mi sem bizonyítja jobban, hogy immáron 10 éve folyamatos innovációkkal építi a termékcsalád sikerét, melynek fejlődése az elmúlt években töretlen volt.

TÖRJ ÁT A SÖTÉTEN ÉS VÁLJ LÁTHATÓVÁ!

A NIGHT BREAKER márkát 2007-es debütálása óta folyamatos termékfejlesztés és bővítés jellemzi. A hagyományos halogén járműizzóknál közel 130 százalékkal több fényt adó NIGHT BREAKER® LASER az OSRAM halogénizzók legnépszerűbb terméke, amely most még jobb láthatóságot biztosít az utakon. „A NIGHT BREAKER® termékcsalád folyamatos és kiemelkedő sikere igazolja számunkra, hogy elhivatottságunk a hagyományos halogén- és xenonlámpák fejlesztésében nem hiábavaló” – nyilatkozta a termékcsalád 10 éves jubileuma kapcsán Terje Noevig, az OSRAM Automotive Aftermarket vezetője.

Az évfordulót egy globális reklámkampány kíséri – tette hozzá. A halogénportfólió jelenleg a hagyományos fényszóróizzóknál közel 130 százalékkal több fényt adó NIGHT BREAKER® LASER termékcsaládból, illetve a portfóliót kiegészítő, a hagyományos járműizzóknál megközelítőleg 110 százalékkal több fényt adó, szinte minden izzótípus helyettesítésére alkalmas NIGHT BREAKER® UNLIMITED termékcsaládból áll.

Az előbb említett halogénizzók fénysugara a fényszóró típusától függően a hagyományos lámpák sugaránál akár 40 méterrel is hosszabb lehet. A xenont használó, még nagyobb fényerőre vágyó vezetők számára az OSRAM kifejlesztette a Xenarc NIGHT BREAKER® UNLIMITED izzókat, amelyek a hagyományos xenonizzóknál 70 százalékkal több fényt adnak. Típustól függően a Xenarc NIGHT BREAKER® UNLIMITED-del ellátott fényszórók akár 260 méter távolságot is bevilágítanak.

A nagyobb fényerő előnyei egyértelműek: lehetővé teszi az útakadályok gyorsabb észlelését, ezáltal több időt hagyva a cselekvésre, és biztonságosabbá téve a vezetési manővereket. Az erősebb fény jobban megvilágítja az utat, különösen az út menti szakaszt, így könnyítve meg a közlekedési lámpák vagy a potenciális veszélyek (például az állatok) észlelését. Az átlag feletti fényerő kevésbé fárasztja a vezetőt az utakon.