Szakít a konvenciókkal - OSRAM NIGHT BREAKER® LASER lámpák

A NIGHT BREAKER® LASER lámpák az innovatív lézeres ablációs technológiával javított izzószálnak és tiszta xenon gáz töltésnek köszönhetően több fényt juttatnak az úttestre.
A több fény és a jobb láthatóság segítik a járművezetőt a közlekedés veszélyeinek gyorsabb felismerésében és kezelésében.
A legerősebb OSRAM halogén autólámpa tulajdonságai:
        —  Akár 130%-kal több fény,
        —  Akár 40 m-rel hosszabb fénykéve,
        —  Akár 20%-kal fehérebb fény,
—    Innovatív lézeres ablációs technika 
és pontos ablak a jobb teljesítmény 
érdekében,
—    Extra fénykibocsátás, a jól 
megtervezett izzószál és a tiszta 
xenon gáz töltés kombinációjával.
—    Egyedi dizájn, lézergravírozott 
terméknévvel és ezüst kupakkal.
Az OSRAM NIGHT BREAKER® LASER akár 130%-kal több fényt ad az úton, mint a hagyományos halogénlámpák. Az előnyök különösen érzékelhetőek az autó előtti, mindennél fontosabb 75-100 m-es tartományban. Különösen a fénykéve közepe fényes és erőteljes. Az akadályok és veszélyek felismerése könnyebben és hamarabb megtörténhet – így a járművezetők gyorsabban és magabiztosabban reagálhatnak a veszélyre.
A 40 m-rel hosszabb fénykéve esetén csak rossz emlék lesz a sötétben hunyorgás, a szélvédőnek nyomódó orr és a kormánykerékre görnyedés.
A hagyományosnál erősebb autólámpák akár 20%-kal fehérebb fényt adnak, így a közlekedési jelzőtáblák és az egyéb tárgyak a természetes színükben látszanak. A javított kontraszt csökkentheti a vezető fáradtságát és nyugodtabb vezetési élményt eredményezhet. A kék-fehér fény a szemnek is kényelmesebb.