Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2023. január | Olvasson bele!

Az UFI Filters termomenedzsment-rendszerek üzletágat hoz létreAz UFI Filters, a belső égésű, hibrid és elektromos járművek szűrőinek, valamint hőcserélőinek gyártásával foglalkozó vezető vállalat bejelentette szervezetének jelentős bővítését, valamint egy új, a termomenedzsment-rendszerekkel foglalkozó üzletág létrehozását.

A „Thermal Management” üzletág működésében rugalmas és független lesz, és egy saját kutatási és fejlesztési csapat munkájára épít. Székhelye Olaszországban lesz, az Ala di Trento-i UFI Innovációs Központban.

Ennek az új üzleti egységnek (Thermal Business Unit) köszönhetően az UFI Filters határozott elkötelezettséget mutat az autóiparban a járművek villamosítása felé történő folyamatos elmozdulásban. Ily módon a vállalat a technológiai innovációt gyorsabban kívánja továbbfejleszteni, hogy jobban megfeleljen a nagy teljesítményű termékek piackövetelményeinek.

Az új TBU élén Ivano Cordioli áll majd, aki gépészmérnöki diplomával és EMBA-mesterképzéssel rendelkezik. Ivano 15 éves tapasztalattal bír a csoportban, és különböző, egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be, a projektmérnöktől az üzletfejlesztési igazgatóig.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés