Olajfelfogó szőnyeg

Kinek ne lenne ismerős az olajjal és egyéb folyadékokkal (hűtőfolyadék, fékfolyadék, régebben akkumulátorsav…stb.) járó vesződség és méreg a műhelyben. Azok a műhelyek, ahol erre már előre gondoltak a szerelőállások kialakításánál, ott kevésbé jelent problémát. Azonban a legtöbb szerviz legtöbb szerelőállásában a betonon megjelenő kontrollálatlanul elfolyt, kivert olaj és egyéb folyadékok azonnali takarítást igényelnek, ezzel lassítva a munkát, a takarítás időigénye egyben időveszteség, így bevétellel nem járó holtidőt, üresjáratot eredményez. Ennek senki nem örül, de legfőképpen az, akinek takarítania kell. Szerencsére erre is van régen kitalált megoldás, amit sajnos a műhelyekben járva-kelve ritkán látni. 

A MEWA MULTITEX szívószőnyeg tökéletes alátét javítási és karbantartási munkálatok esetén vagy gépek és berendezések kényes területein. Az olajoskannának is beillő kendő tökéletes megoldás minden olyan ágazatban, ahol rendszeresen előfordul olajos és vizes folyadékok szivárgása. A MEWA MULTITEX felfogó szőnyegek optimális védelmet biztosítanak a gépek, a munkaterület és a padló számára a szennyeződésekkel és a veszélyes anyagnak minősülő folyadékokkal szemben.

A felfogó szőnyegek a folyadékot a külső szövetből azonnal a belső részbe továbbítják, és azt tartósan tárolják a magban. Így a felület viszonylag száraz marad, míg a belsejében található speciális anyag a folyadékot egyenletesen elosztja és tartósan megköti.

A MEWA MULTITEX is egy többször használatos textil megoldás, ami azt jelenti, hogy a szőnyeg bérelhető a MEWA Textil-Service Kft.-től, mely teljes körű szolgáltatást nyújt, melynek keretében mossa és ápolja is a szőnyegeket – megbízhatóan és professzionális módon. Így a szerviz költséghatékony módon el tudja kerülni a veszélyes hulladékok kezelésével járó vesződségeket úgy, hogy közben még pénzt is megtakarít. A MEWA 14 európai országban, 45 telephellyel, 188 000 szerződéses ügyféllel kínálja szolgáltatásait, mind szívószőnyegek, mind egyéb tisztítási szolgáltatások terén.

 

(Küllei)

forrás: mewa.hu