Az Intent Hungária Kft.

Cégünk számára nagyon fontos az oktatás, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az ilyen és ehhez hasonló eseményekre. Az AOTV évről évre a legjobb iskolák legjobb diákjait és oktatóit versenyezteti, egyértelmű hát, hogy szerettünk volna egy nívósabb felajánlással további motivációt adni a versenyzőknek és felkészítőiknek egyaránt.

A legjobbnak a legjobbat…

Az Intent Hungária Kft. 2012-ben az Autótechnika Országos Tanulmányi Verseny (AOTV) győztesének egy Autocom CDP+ személyautó-diagnosztikai műszert ajánl fel. Ez a márkafüggetlen diagnosztikai műszer az egyik legkorszerűbb soros oldali eszköz jelenleg a piacon. Olyan hasznos funkciókkal, mint például a menetadat-rögzítés, ami a gomb lenyomását követően a scannerbe épített micro SD-kártyára rögzíti az előzőekben megfigyelésre beállított paramétereket.

A nyertes iskola ingyenesen megkapja a műszert személyautó-szoftverrel és egy év ingyenes frissítéssel és technikai segítségnyújtással.

Oktatás felsőfokon…

Az Autocom cég alapfilozófiája, hogy nem csak egy eszközt akar adni a dolgozó kezébe, hanem folyamatos információkkal látja el és képzi partnereit. Ennek mi lehetne jobb módja, mint hogy már az iskolában megismertessük a műszert a diákokkal, így gyakorlati tapasztalattal gazdagodva vághatnak neki az önálló munkavégzésnek.