Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2019. szeptember | Olvasson bele!

Az AOTV 2018/2019-es évfolyamának elődöntő-eredményeiA 2018/2019-es tanév tanulmányi versenyében 38 háromfős csapat mérte össze tudását. A január 28-i elméleti forduló régiónkénti legjobbjai jutottak be a gyakorlati megmérettetésbe. A továbbjutott csapatok pontos helyezését nem ismertetjük, mivel a középdöntőben mindenki tiszta lappal indul, az első forduló pontjai nem kerülnek be a további fordulók értékeléseibe.

Az idei Autótechnika Országos Tanulmányi Verseny a már hagyománnyá vált 3 fordulós rendszerben zajlik, melynek első fordulója január 28- án volt. Az ország minden részéből nevezett csapatoknak a járműjavítás minden területéről kapott kérdésekre kellett válaszolni. A hagyományos, mechanikus szerkezetektől a legújabb kommunikációs protokollokig, a jármű minden szegmensét lefedő feladatokat egyénileg kellett megoldani az autószerelő és járművillamossági diákoknak, majd a pontokat összegezve a 3 fős csapatok közül kerültek ki a továbbjutók. Az Autótechnika–AutóDiGa kiállításon tartott erőfelmérő pontjai is beleszámítottak az összegzésbe, de ez a továbbjutott csapatok listáját nem módosította.

Az idei versenyen is, akárcsak tavaly, 5 régióban lesz középdöntő, ahol az Inter Cars Q-Service hálózatának egy-egy tagja látja vendégül az adott térség két legjobb csapatát. A középdöntők idén is a gyakorlatias műhelyfeladatokról szólnak. A tanulóknak „utcáról” érkezett járműveket kell szerelni, méréseket kell végezni és ügyfelek részére átadható autót kell a kezükből kiadni.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés