AOTV elődöntő összefoglaló, eredmények

Már hagyományként az X-Meditor és az Autószerelők Országos Egyesülete közösen szervezi az Autótechnika Országos Tanulmányi Versenyt.

Nagy izgalommal vártuk az eredményeket, hiszen, nagyon sok csapat mérkőzött meg a tovább jutásért. Az elődöntő egy ONLINE forduló volt, ahol a diákoknak különböző nehézségű kérdésekre, különböző idő intervallum állt rendelkezésre, a kérdések megválaszolására. Egy csapat 3 főből áll, a három résztvevő teljesítményéből állt össze a végső pontszám.

Összesen 44 csapat jelentkezett, volt olyan bázis iskola, ahonnan három csapat is megmérettetett.

Ezúton köszönjük minden szervezésben résztvevőknek a profi munkát és az Inter Cars Hungary Kft.-nek, hogy felvállalta az ez évi AOTV elő és középdöntőjének Főtámogatói címét.

A csapatok célja és feladata a továbbjutás volt a középdöntőbe, mely 7 régióban vagyis 7 gyakorlati helyszínen zajlik a következő hónapokban. A döntő az Autószerelők Országos Találkozója keretein belül, két napos kiállítással és konferencia sorozattal lesz egybe kötve, Győrben 2017.04.07. és 04.08-án.

Gratulálunk a továbbjutó csapatoknak és további sok sikert kívánunk, akik nem jutottak tovább ne csüggedjenek, mert a döntő napján számukra is tartogatunk még megmérettetést és sok-sok meglepetést.

AOTV Szervezőcsapat

A továbbjutott csapatok listája letölthető a lap alján.