Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2020. június | Olvasson bele!

Dat partneri összejövetelExkluzív környezetben – a Boscolo Hotelben – adott szakmai prezentációkkal egybekötött gálavacsorát partnerei részére a DAT csoport magyarországi képviselete, a DAT Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe, 2016. december 13-án.

A meghívottak két szakmai prezentációt láthattak, melyek a járműipar várható jövőjébe engedtek betekintést. Az első prezentációt Gerald-Alexander Beese tartotta, aki a német KTI-t (Kraftfahrzeugtechnisches Institut und Karosseriewerkstätte GmbH & Co. KG.) képviselte az eseményen. Prezentációjában bemutatta a fejlett gépjárművezetés-támogató rendszereket, kifejtette azok biztosításra gyakorolt hatását, és emellett egy várható jövőképet vizionált.

Ezt követően Andrew Fellows, a DAT Consulting GmbH vezérigazgatója tartott előadást a „Vevői mobilitás változásáról – Kihívások és lehetőségek” témakörben. A változó ügyféligények bemutatásán keresztül a várható jövőbeni tendenciák gyártókra és biztosítótársaságokra gyakorolt hatását ismerhették meg a jelenlévők.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés