Az AOTV első középdöntője 2017

Kiderült, hogy melyik csapat jutott be elsőként az Autótechnika Országos Tanulmányi Verseny döntőjébe! 

A műhelyhez szokott gyakorlott mesterek is elismeréssel beszéltek a versenyzőkről, munkájukba a rutintalanságon kívül nem lehetett nagymértékben belekötni. Mindenkép elismerésre méltó, hogy életszerű javító munkát segítség nélkül el tudtak végezni.

A kiélezett verseny megnehezítette a versenybizottság döntését is. Az előzetesen felállított pontozási rendszer alapján minden tagnál pár pont különbség döntött az egyik csapat javára.

Az I. régió középdöntőjének nyertesei a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Bánki Donát Műszaki Középiskolája és Kollégiuma diákjai: Forgács Richárd, Nagy Attila, Pósán László, felkészítő tanáruk Balázs Elek Tanár Úr.

Ők jutottak be az április 7-én, Győrben zajló döntőbe.

A 2. helyezettnek sincs oka búslakodni, hiszen becsülettel helytálltak, és kevés választotta el őket a továbbjutástól. A Debreceni Szakképzési Centrum Brassai Sámuel Gimnázium és Műszaki Szakközépiskola diákjai csak másodévesek, ami azt jelenti, hogy Kathi Balázs, Győrffy Dániel és Kabai Dávid a következő évi versenyen is indulhat, kérjük felkészítő tanárukat, Kovács Imrét, hogy lelkesítse őket és biztassa őket, hogy gyakorlati tudásukat fejlesztve még biztosabb kézzel vághassanak neki a következő versenynek és az iskola után következő megmérettetésnek, a mindennapi munkának.

Gratulálunk minden résztvevőnek a színvonalas teljesítményhez és köszönjük felkészítő tanáraiknak az áldozatos munkát, amivel hozzájárultak a diákok eredményeihez és a szakmai fejlődéséhez, továbbá köszönjük a Huszár Autóklinika Q-Service-nek, hogy színvonalas helyet biztosított a versenynek.