Sza-Co Kft.

A kecskeméti központú, országos lefedettséget biztosító, logisztikai hálózattal rendelkező Sza-Co Kft. elsősorban alkatrész-nagykereskedőként ismert. A Sza-Co gépjármű-felszerelések és garázstechnika üzletága ma már több, neves európai gyártó márkaképviseletét is ellátja.

A Robert Bosch Kft.-nek immár több mint 18 éve szerződéses kereskedelmi partnere az Autótechnika kiállításra a Bosch brand-ek számos termékét hozta el, így az OTC kerékszerviz-berendezések, valamint a klímatöltő gépek széles választékát. A Bosch dízelszerviz-berendezések közül a kisebb dízelinjektor-vizsgálót (EPS 205), mely már a piezo injektorok bevizsgálására is alkalmas.

A kiállítás folyamán erről, de más dízeljavítási témában is többször tartottak előadást a Bosch szakemberei. A Sza-Co standon kipróbálhattuk a keréknyomás-felügyelő szenzor illesztésére és olvasására alkalmas Bosch TPA 200-ast is, melyet a KTS berendezésekkel együtt érdemes használni, így minden TPMS releváns diagnosztikai és tanítási művelet elvégezhető a kis kiegészítő segítségével. A nézelődők és a gyerekek figyelmét a stand sztárja, a Szalay Dakar Team Opelje kötötte le. Ritka alkalom, hogy testközelbe kerülhessünk egy ilyen high-tech versenyautóval.