Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

A Hungexpo Zrt., Magyarország legnagyobb hagyományokkal rendelkező kiállításszervező cége, szakmai partnerével, az X-Meditor Kft.-vel közösen egy nagyszabású, az autógyártás teljes spektrumát felölelő, új járműipari kiállítási csokrot szervez 2013 őszén, melyre május közepéig már közel 700 m2-t foglaltak le a bejelentkezett kiállítók.

AUTOTECHNIKA 2013

Az Autotechnika kiállítás 2013-ban ismét egy helyen, azonos időpontban hozza össze a gépjárműfenntartó és az autó-háttéripari szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőit.

A rendezvényen megmutathatják magukat és termékeiket a piac meghatározó és feltörekvő résztvevői, azon cégek és vállalatok, amelyek a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás és a jövő szakembereit képező hazai oktatási intézményrendszer képviselői.

Az elmúlt két év fejlesztései, a piacvezető termékek, az új technológiák mind a hazai ipar fejlődését hivatottak bemutatni.

OKTATÁS, TUDÁS, VÁSÁR

A kiállítás mindhárom napján más-más kiemelt téma kerül majd középpontba.

A nyitónap fókuszában az ifjúság, a jövő nemzedéke, a szakma utánpótlása áll, míg a második napon a javíttatók igénye és az autóiparban megjelenő új megoldások, anyagok, technológiák által megkövetelt naprakész tudásé a főszerep. Bár a kiállítás mindhárom napja az üzletről, a vásárról szól, de a harmadik, záró napon lesznek láthatók a vállalkozásokat leginkább érdeklő témájú rendezvények és előadások.

Az Autotechnika szakkiállítás kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére, hiszen magas színvonalú szakmai program kapcsolódik hozzá.

ÚJ TÁRSRENDEZVÉNY 2013-ban: AUTOMOTIVE HUNGARY

Nemzetközi Járműipari Szakkiállítás – Az ötlettől a késztermékig!

Bővebb információ a részvételi feltételekről és kiállítói jelentkezés: 
www.hungexpo.hu/autotechnika