Scorpio Kft.

A Scorpio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1990-es alapítása óta Magyarország egyik legnagyobb autóklíma-, raktérhűtés-, megkülönböztető- és figyelmeztetőjelzés-forgalmazójává vált, emellett átfogó épületklimatizálási, légtechnikai projektek kezelőjeként széles körű referenciákkal rendelkezik.

Cégünk mind az állami, mind a versenyszféra kiemelt szolgáltatója.

A Scorpio Kft. forgalmazói tevékenysége mellett segítséget nyújt a termékek személyre szabásában, az igényeknek legmegfelelőbb kialakításban, valamint a szerelésekben és karbantartásokban is.

A profi szakembergárda több éves tapasztalata, az innovatív magatartás, a gazdasági környezet változásaira való odafigyelés és gyors reagálás a garancia a professzionális működésre, az élenjáró technológiai eljárások alkalmazására – minden üzletágunkban.

Megkülönböztető fény- és hangjelzések: 1999-ben cégünk profilbővítése importőri jogot szerzett a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb gépjármű megkülönböztető fény- és hangjelzéseit gyártó Federal Signal Vama termékeire, melyek akkorra már a világ számtalan rendészeti szervezeténél bizonyítottak.

Járművekhez kapcsolódóan:

– Személy- és haszongépjármű-klimatizálás, buszklimatizálás és raktérhűtés

– Kiegészítő fűtőradiátorok, szellőzőventilátorok széles választéka

– Elektromos tolóajtók és lépcsők forgalmazása

– Forgalomtechnikai eszközök kereskedelme

További termékeink, szolgáltatásaink:

– Épületklimatizálás, épületgépészet, légtechnika

Továbbá:

– Motorola rádiórendszerek, hobbirádiók forgalmazása

– Biztonságtechnikai és hobbieszközök színes kínálata