Nissens tanfolyamok

A hibrid és elektromos járművek terjedésével szükségessé válik eddigi ismereteink nem csak időszakos frissítése, de egyes megoldások, részegységek működésének újratanulása is. Sok új megoldás kapcsán még szakmán belül is akadnak nem teljesen átlátott területek, fehér foltok. A Nissens most a fűtési szellőztető és légkondicionáló (HVAC) rendszerek kapcsán kezd bele ezek oszlatásába. A Nissens Automotive értékes tudásanyaggal támogatja a kis- és mikrovállalkozásokat, egyszemélyes szervizeket, célja minőségi műszaki ismeretek átadása, bevált gyakorlatok megosztása.

A Nissens egyedülálló oktatóvideót készített, melyben egy Toyota Priuson kerülnek bemutatásra az átadásra szánt „műhelytitkok”. A sok csúcstechnológiás megoldás mellett, mint például a hajtás, az akkumulátor és az elektronika, amelyek ebbe a járműbe vannak csomagolva, egy fejlett hőszivattyú-alapú HVAC-rendszerrel is ellátták.

A tematikusan felépített oktatóvideó bemutatja a helyes eljárásokat, amelyeket a szervizelés során be kell tartani, ideértve a kompresszor, a kondenzátor és a több kormányszelep cseréjét is a jármű váltóáramú rendszerének hatékony kiszolgálása érdekében. A linken történő regisztráció ingyenes, és a tematikus oktatást a modulról készült tanúsítvánnyal zárja.

 

(Küllei)

Az oktatóvideó a Nissens honlapján érhető el.