Klímarendszer - szervizberendezés – Wow! Coolius Y-A50

Az A50 a Würth Wow! Coolius sorozatának új tagja. Nagy teljesítményű és strapabíró klímaszerviz-berendezés R134a hűtőközeggel működő légkondicionálókhoz. Ideális személygépkocsik, furgonok, haszongépjárművek, építőipari és mezőgazdasági járművek szervizéhez.

A Würth cég közel 14 éve van jelen a járműklíma szervizberendezések, klímagázok és klímaszervizanyagok piacán. Folyamatosan bővülő és megújuló klímaszerviz-kínálatában a klímaszerviz-berendezés fejlesztés és gyártás áll a Würthnél is a középpontban, és ami a cég életében komoly előrelépés, közel két éve már klímaszerviz-berendezés gyártó is. Az üzem az olaszországi Faenza városában van

A Würth szervizpartnerségét a „felhasználóval, a felhasználóért” elv vezérli, melyet mind a fejlesztési munkában, mind az ügyfél-kapcsolattartásban irányelvként fogalmazzák meg. Lényege számos tényezőben nyilvánul meg, de mindig az első helyek egyikén szerepel a termékhatékonyság és a kiemelkedő szervizszolgáltatás.

WÜRTH JÁRMŰKLÍMAPROGRAM

2019 A Prémium kategóriába tartozik a VAC 2000 sorozat gyártói ajánlásokkal (Toyota, Opel, Ford, VW), elsősorban márkaszervizek számára specifi kált. A független szervizek számára kínálják a professzionális Wow! Coolius sorozat tagjait mind személy-, mind haszongépjárművek klímaberendezés-szervizéhez. A teljes Coolius gépcsalád minden tagja, a 10, 30 vagy 50-es modellek, két verzióban, A vagy Y jelöléssel készülnek. Az A jelölés az R134a régebbi hűtőközeghez, míg az Y jel az újabb, R1234yf hűtőközeghez alkalmas klímagépeket azonosítja.

A Coolius család tagjai:

R134a hűtőközeghez: A10, A30, A50,

R1234yf hűtőközeghez: Y10, Y30,Y50.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.