Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. június | Olvasson bele!

Állóklímával a nyári hőség ellenPihenőidőkben a kamionfülkében a teljes körű klimatizáláshoz – az állófűtés mellett – hozzátartozik az állóhelyzeti klímaberendezés is, mely álló motor mellett is biztosítja a jármű fülkéjében a komfortos hőmérsékletet a nyári hőségben.

A meleg nyári éjszakák nagyon megterhelőek a sofőrök számára: a magas hőmérséklet megakadályozza a nyugodt alvást és befolyásolja a másnapi teljesítőképességet. Az Eberspächer Cooltronic klímaberendezései gondoskodnak a komfortos hőmérsékletről a fülkében, és csökkentik a levegő páratartalmát. Plusz pontot jelent, hogy mindezt álló motor mellett képesek biztosítani. Ezzel nemcsak üzemanyagot takarítanak meg, hanem kímélik a környezetet is. A sofőr kipihenten és maximális teljesítőképességgel kezdheti a következő napot.

A Cooltronic állóhelyzeti klímaberendezés három különböző beépítési pozícióban hozzáférhető: a hátfali verzió „Back”, a tetőverzió „Top”, a tetőablak nyílásába beépíthető verzió, a „Hatch”.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés