BOSCH TCE 4430 és TCE 4435

Az új Bosch TCE 4430 és TCE 4435 kerékszerelők számos innovatív megoldással segítik a műhelyek munkáját, kialakításuk pedig a maximális gyorsaságot, teljesítményt és tartósságot szolgálja. Optimális választást jelentenek még a legnagyobb kihívásnak számító, személyautókhoz való UHP és RFT, ill. a könnyű haszongépjárművekhez való gumiabroncsok esetén is. A megfelelő kiegészítőkkel motorkerékpár-abroncsokhoz is használhatók.

INNOVATÍV G-FRAME KONCEPCIÓ

Az új kerékszerelők lényege az egyedülálló Bosch G-Frame koncepció.

A fejlett konstrukció növeli a gép stabilitását, továbbá csökkenti a szerkezetre ható erőket, ezáltal védi az abroncsot és a keréktárcsát a szerelés közbeni károsodástól. Az abroncscserét így gyorsabban el lehet végezni, ezáltal az új gépek ideálisak az abroncscserét gyakran végző gumis szakműhelyek számára.

EGYSZERŰ ALKALMAZHATÓSÁG

Az átalakított és 4 fokozatban állítható abroncsperem-lenyomó akár 40%-kal gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. A speciális kialakítású abroncsperem-lenyomó biztosítja a keréktárcsa sérülésmentes szerelését.

A rövidebb hengerlöket miatt kevesebb sűrített levegőre van szükség, és ezáltal csökken a kompresszor energia- felhasználása. A váz rendkívüli stabilitása miatt pedig kisebb mértékű kézi megvezetés szükséges.

STABILITÁS ÉS BIZTONSÁG

A pneumatikusan billenthető szerelőoszlop meg lett erősítve, növelve ezzel a legnagyobb terhelésnek kitett alkotóelemek robusztusságát és stabilitását. A szerelőfej is egy megerősített hatszögletű szerkezeten fekszik fel, ami egyszerűbbé teszi a le- és felszerelést, továbbá növeli a kezelő biztonságát és védi a keréktárcsát. Egy, a felfogató tányér hengerére rögzített sárga terelőlemez kiegészítő védelmet nyújt a kezelőnek.

INNOVATÍV ÉS FELHASZNÁLÓBARÁT JELLEG

A felfogató tányér két sebessége kényelmesen állítható egy pedállal. A 230 V-os változatnál egy speciális elektronika automatikusan gondoskodik a nagyobb forgatónyomatékról és a lágy indításról.

Az újfajta kivitelű felfogató tányér megkönnyíti a keréktárcsa rögzítését. A szintén új kialakítású alumínium befogókarmok lehetővé teszik az acél keréktárcsák időrabló átalakítás nélküli belső befogását. A szerelővas rendkívül egyszerűen és gyorsan elrakható a speciális kialakítású tárolóhelyére. A beépített abroncstöltő rendszer egy oldalsó pedállal vezérelhető, és akár 25%-kal gyorsabb a versenytársainál. Minden részletében tökéletes: a Bosch mindenre gondolt, és a gépeket szerelőpaszta-vödörhöz tartozó állítható tartóval is ellátta.

A Bosch TCE 4435 kerékszerelő abroncstöltő rendszerrel is rendelkezik a befogókarmok felett, amely az abroncsok felfújásához használt pedállal vezérelhető.

A TCE 4430 és 4435 berendezésekre 4 év garanciát adunk, amely 2 év teljes körű garanciát jelent (alkatrészek, munkadíj, kiszállási díj), és további 2 év garanciát az alkatrészekre.

Az alapberendezések ajánlott nettó fogyasztói árai a beüzemelés és a betanítás költségét tartalmazzák.

További részletekkel kapcsolatban a +36-1/431-3633-as telefonszámon vagy az info.kh-pr@hu.bosch.com e-mail címen érdeklődhetnek.