Nissens olajhűtő szerelvények

A Nissens Automotive ambíciózus termékfejlesztési stratégiájának egyik lépéseként kibővítette olajhűtőinek kínálatát azáltal, hogy további alkatrészekkel, kompletten szerelt olajszűrővel és házzal kiegészített változatokkal egészítette ki palettáját, így „időtakarékos” plug-and-play megoldást kínál a szerelők számára.

A komplett olajhűtő szerelvény összetettebb egység, mint az önálló olajhűtő, de a teljes egység cseréjével biztosítható, hogy minden alkatrész tökéletes szinkronban működjön, ezáltal meghosszabbodik a motor és a hozzá tartozó alkatrészek élettartama. „Arra számítunk, hogy jelentősen megnövekszik majd a kereslet ezen olajhűtő-szerelvények iránt” – mondja Steffen Bjerg Jensen, a Nissens Automotive termékmenedzsment-vezetője, „a komplett olajhűtő egység egyre vonzóbb a műhelyek számára, mivel egyszerűbb, gyorsabb és kevésbé kockázatos a beszerelése, összehasonlítva az alkatrészek egyedi megrendelésével és beszerelésével.”

Az új olajhűtő szerelvényeket az „aftermarket” piacra tervezték és gyártják; minden alkatrész és anyag megfelel az eredeti Nissens minőségnek. A fejlesztés minden elemére kiterjedt teszteket igényelt, hogy biztosítsák a teljes egység üzembiztos működését, valamint az eredeti rendszerben történő tökéletes működést.

Martin Ejlertsen, a motorhűtő rendszerekért felelős mérnök a következőket mondta: „A piacon végbement technológiai fejlesztések változásokhoz vezettek a motorok kialakításában, „a motorok „downsizingja” és a start-stop rendszerek bevezetése példája azoknak az új technológiáknak, amelyeket figyelembe kellett vennünk olajhűtő szerelvényeink fejlesztése során. Egyre fontosabb, hogy olajhűtőinket és a házhoz csatlakoztatott alkatrészeket átfogóan teszteljük, hogy biztosítsák a teljes egység megfelelő működését. Az olajszivárgás, valamint az olaj és a kenőanyagok keveredésének elkerülése kritikus fontosságú az olajhűtő egység zavartalan működéséhez.” - folytatta a mérnök.

Az új olajhűtő szerelvények a Nissens Automotive „First Fit” programjának részét képezik, ami azt jelenti, hogy a teljes egységet kompletten szerelve szállítják, hogy a szervizek időt takarítsanak meg azok beépítése során.

 

forrás: https://garagewire.co.uk/