AOE-infó - 2021.08.

Hírleveleinket a továbbiakban megújult formában szolgáltatjuk tagjaink számára. Az egyesület oldaláról történt idei változtatások leginkább a hírlevélrendszert, illetve a honlapot érintették. Több olyan menüpontot hoztunk létre az utóbbi időben, amelyek követésével mind az általános vállalkozásokat, illetve specifikusan a szakmát érintő fontos információkat gyűjtik össze és összegzik.

A 2021-es évben kiküldött hírleveleket most már a honlapon is elérhetik tagjaink, így nyomon követhetik az egyesület teendőit, folyamatait. A kiküldött hírlevelek folyamatosan feltöltésre kerülnek a Hírlevélgyűjteménybe, ami az Infóközpont menüpont alatt található meg. Ennek megtekintése csak bejelentkezés után lehetséges. http://aoeportal.hu/kategoria/hirlevel-gyujtemeny/

A fontosabb, vállalkozásokat érintő információkat hétről hétre összegyűjtjük és az Általános hírek menüpontban rögzítjük. A szakmával kapcsolatos szabályozásokat, felmerülő problémákat és azok megoldásait A szakmának című pont alatt érhetik el.
http://aoeportal.hu/kategoria/aktualis-hirek-a-szakmanak/

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.