A Milwaukee új fejei

Újdonság a Milwaukeetól a SHOCKWAVE Impact Duty™ 1/2 "" hajtású 6 lapú készlet, mely bélyegzett és tintával töltött méretjelölést kapott, tovább könnyítve a napi munkát. Az aljzatok – ahogy megszokott - nagy szilárdságú kovácsolt acélból készülnek. A csúszásmentes hatszög geometria megakadályozza a rögzítő elemek lekerekedését (elnyalódását), a kettős furatú kialakítás és a gyűrűhorony pedig lehetővé teszi az aljzat egyszerű rögzítését és eltávolítását.

Mi van a dobozban: ezek az aljzatok remekül kiegészítik az amúgy is lenyűgöző Shockwave vonalat. A hatpontos SAE szett tizenkét méret széles választékát kínálja, 3/8 hüvelyktől egészen 1-1 / 16 hüvelykig. A fejek matt fekete felülete az acél megerősítésének köszönhető, mindemellett megjelenése is impozáns, már-már a műhely etikett alapjának számít. Az aljzat alján lévő gyűrűhorony nagyban segíti a zsíros, koszos kézzel történő fejcserét. Külön kiemelendő, hogy Milwaukee lefestette a bélyegzett méretjelzéseket. Ez megkönnyíti a megfelelő aljzat gyors megtalálását a napi – sokszor kapkodós – ütemű munka során. A jelölések elég mélyen nyomottak ahhoz, hogy a zsírosodás, koszolódás ellenére is betöltsék funkciójukat.

Eddigi információink szerint Milwaukee - Forintra számítva - 25 ezer Forintos átlagárban kínálja a szettet, és életre szóló garanciát nyújt ütőhüvelyeire és hosszabbítóira.