Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2022. november | Olvasson bele!

Részecskeszűrő-tisztítás a Turbo-Tec HU Kft.-nélA lengyel központú Turbo-Tec magyar leányvállalata sokat fejlődött az utóbbi egy évben, hiszen egy új telephelyen, nagyobb raktárkészlettel és új szolgáltatással várják az ügyfeleket. A részecskeszűrő-tisztítást korábban a lengyel felújító központban végezték, de a rövidebb átfutási idő és az autószerelők komplex kiszolgálása érdekében a győri telephelyen végzik a részecskeszűrők folyadékos tisztítását.

A részecskeszűrő-tisztításról már több cikk is született az Autótechnikában, így az eljárás létjogosultságát már nem kell külön taglalni. A hamuval való telítődés vagy valamilyen motorikus probléma miatt a korommal való túltelítődés esetében szükséges a szűrő tisztítása. A korábbi Autótechnikákban részletesen bemutatásra kerültek a tisztítási módszerek, melyeket a Turbo-Tecnél is részletesen elemeztek, mielőtt kiválasztották a tisztítóberendezésüket. A legszélesebb körű alkalmazhatóság és a szűrő kímélése érdekében a lengyel telephelyen is bizonyított folyadékos tisztítóberendezés mellett döntöttek.

A tisztítást minden esetben egy előzetes átvizsgálással kezdik, ahol megállapítják a tisztítást esetlegesen kizáró okokat, majd csatlakoztatják a szűrőt a géphez és rögzítik a berendezésben. A gép ettől a ponttól teljesen automatikusan végzi a tisztítást és az ellenőrzést.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés