Már Magyarországon is elérhetők a skót Welzh szerszámok!

Megszokhattuk, hogy a Puma Tools-nál mindig találunk valami újdonságot. Jelen cikkünkben egy friss együttműködés eredményét mutatjuk be, mellyel a Puma Tools lett a skót Welzh szerszámok kizárólagos magyarországi importőre, így a kínálat tovább bővül.

A Welzh Werkzeug Ltd.-t Tyrone Welch alapította 2011-ben, Skóciában. A cég gyorsan növekedett, és mára az Egyesült Királyság egyik legnagyobb autóipari szerszámbeszállítója lett. Három különféle márkanév alatt kínálják termékeiket: Welzh Werkzeug: Egyesült Királyságban gyártott innovatív és professzionális minőségű szerszámok, célszerszámok az autóipar számára.

Werk Connect: műhelykellékek, fogyóeszközök, alkatrészek, kiegészítők a szerelőműhelyek számára. United Tool Corporation „UTC”: Amerikából importált népszerű autóipari célszerszámok a szakemberek számára. A Puma Tools mindhárom skót márkát forgalmazza, amelyek közül most elsősorban a Welzh-termékeket, azon belül is elsőként a szabadalommal védett Lok-Typ fantázianévre hallgató különleges 6 lap profilú dugókulcs-termékcsaládot emelnénk ki, melynek használatával a normál hatlapú csavarok szerelése mellett a már „lenyalt” hatlapú csavarfejeket és anyákat is meg lehet lazítani. A szabadalmaztatott Lok-Typ dugókulcsszéria sajátossága – és egyben előnye a hagyományos, balmenetes sérült csavarkihajtókhoz és a különleges belső-ívelt kulcsnyílásokhoz képest –, hogy nem rongálja az ép hatlapfejeket, így mindennemű károsodás nélkül alkalmazható normál, sérülésmentes hatlapú csavarokon és anyákon is. Ez azért is nagyszerű megoldás, mert nem kell több készletet kéznél tartani, hiszen a Lok-Typ dugókulcsok mindig alkalmazhatók, így biztos, hogy a lazítás már az első próbálkozásra sikeres lesz.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.