Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2023. január | Olvasson bele!

Magyar szakmunkástanuló a világ élvonalábanRábatöttösről is el lehet jutni Wolfsburgba. GPS sem kell hozzá, csak lelkiismeretes tanulás és munkavégzés, meg persze szorgalom és kitartás. Ahogy azt az audis Németh Ádám példája is bizonyítja.

A Volkswagen Konszern minden évben „Best Apprentice Award“ elismeréssel jutalmazza legjobb szakmunkástanulóit – kiemelkedő teljesítményükért és szakmai kompetenciáikért. A díjakat Matthias Müller, a Volkswagen Konszern igazgatótanácsának elnöke, Karlheinz Blessing, a konszern személyügyekért, szervezetért és IT-ért felelős igazgatótanácsi tagja, valamint Bernd Osterloh, a konszern üzemi tanácsának elnöke adta át 16 szakma 45 szakmunkástanulójának Wolfsburgban. A díjazottak között volt Németh Ádám, az Audi Hungaria karosszériaüzemének munkatársa is, aki duális szakképzésben me - chatronikai technikusként végzett.

IZGALMAS AUTÓIPAR

A Volkswagen Konszern immáron 16. alkalommal adta át az elismeréseket: 2001 óta összesen 431 szakmunkástanulót tüntettek ki.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.
hirdetés

hirdetés