Puma Tools

A Puma Tools idén is nagy sikerrel vett részt a 2011. november 10–12. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén megrendezett Autotechnika 2011 elnevezésű szakkiállításon. A rendezvény mindhárom napján standjuk zsúfolásig tele volt érdeklődővel és a kiállításon rengeteg konkrét megrendelés született.

1991-es megalakulásuk óta raktárkészletüket folyamatosan bővítik, így ma már közel 8000 termék szerepel kínálatukban, melyek leginkább autóipari szerszámok és garázsipari berendezések, de a cégvezetés rugalmasságának köszönhetően szinte bármilyen igénnyel fordulhatnak hozzájuk meglévő és leendő ügyfeleik a gombelemtől kezdve egészen az egyedileg gyártandó (saját gyártóüzemükben készülő) garázsipari berendezésekig.

A Puma Tools filozófiája az, hogy jó munkát csak jó minőségű szerszámokkal lehet és kell végezni. Az autó-szerviziparban a szerszámok igénybevétele rendkívül nagy, mivel a gépjárművek extrém körülményeknek vannak kitéve, pl. a csúszásmentesített (sózott) utak, hó, eső, sár, latyak stb. Ezek hatására az autókon található csavarkötések, cserélendő alkatrészek berohadnak, berozsdásodnak, melyek szervizeléséhez professzionális minőségű, felső kategóriájú, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő szerszámokra van szükség. A cég vezetése ennek szellemében választja ki beszállítóit.

Kiemelt márkájuk a kanadai Genius Tools, melynek teljes kínálatával rendelkeznek, de palettájukon megtalálhatók még egyéb neves gyártók termékei is, pl. a német BGS Technic célszerszámok, a Torin Big Red garázsipari berendezések, Ellient Tools célszerszámok, Licota Tools célszerszámok, Jonnesway Tools kéziszerszámok, Laser Tools célszerszámok, Puma Air Tools levegős gépek, Balma olasz ipari kompresszorok stb., amelyeket általában raktárról azonnal tudnak szállítani.

A Puma Toolsnál a hatalmas választék, a professzionális minőség mellett versenyképes árakat (nagyon jó ár/érték arányt), barátságos fogadtatást és gyors kiszolgálást, valamint megfelelő hozzáértést talál a vásárló. A cég az értékesítésen felül az általuk forgalmazott szerszámok és garázsipari berendezések garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli szervizelésével is foglalkozik.

Termékeik elérhetőek személyesen a csömöri raktáráruházukban és bemutatótermükben, valamint a mai kor elvárásainak megfelelően az internetes webáruházukon keresztül. Az interneten (www.pumatools.hu) megrendelt termékeket a Trans-O-Flex futárcég szállítja házhoz 
1 munkanap alatt, tehát még nem késő a karácsonyi ajándékvadászat mellett – a jövő évi áfaemelésre gondolván – beszerezni néhány nélkülözhetetlen szerszámot, illetve garázsipari berendezést a műhelybe.