Korszerű tisztítástechnológia

Az EHRLE mosóberendezések mechanikailag szűrt és lágyított meleg vizet használnak a mosáshoz. A mosási és ápolási folyamat során a technológia három különböző tisztítószert használ. A PowerPearl mikroszemcsés sampon por formájában kerül beadagolásra, amely nagyobbrészt azonnal oldatba kerül, s kémiailag segíti a szennyoldást. A tisztítószer kisebb hányada késleltetett oldódású rugalmas mikroszemcse, amely a magasnyomású vízsugárral együtt ezernyi apró „szivacsgömb” formájában fejti ki a hatását, eltávolítva a makacsul tapadó szennyfilm réteget is.

A szennyeződés eltávolítását és a tisztavizes öblítést követően, nanotechnológiás forróviaszt viszünk fel a felületre, amely megóvja a lakkfelületet a környezet káros hatásaitól és ápol. Az utolsó öblítés ozmózisszűrőn átszűrt, ásványianyag-mentes vízzel történik, melyhez vízlepergető, száradást segítő adalékanyagot keverünk. Foltmentesen száradó, fényes felület az eredmény.

Az alkalmazott technológia nagy figyelmet fordít az energiatakarékosságra és a környezetvédelemre. A vízfelhasználás maximálisan 10 l/min mosóállásonként. A viszonylagosan alacsony nyomás és vízmennyiség miatt alacsony a szivattyúkat meghajtó elektromotorok teljesítménye, így áramfogyasztása is.

A szennyvízkezelés zárt rendszerben történik, a környezet bárminemű szennyezése nélkül.

Téli időszakban mind a gépészeti elemek, mind a mosóállások padozatának fagyvédelme megoldott. Próbálja ki Ön is!