Megújult Kelle-program!

Az őszi Autótechnika kiállításon találkozhattunk először a Kelle Familia Kft. új arculatával, ami nemcsak látványában, hanem tartalmában is sok újdonságot hordoz. Megújult a jól ismert Kelle CD, ahol az új termékcsoportok mellett, új funkciójú keresőmenüket találhatunk.

Az új Kelle CD

Az új programban lényegében hasonló módon érhetők el az alkatrésztípusok csoportosításai, mint korábban, azonban az új verziónál a fő csoportokat fényképek jelzik. Az alkatrészkeresés – funkcióit tekintve – felhasználóbarát menükkel bővült. Speciális gyorskeresési lehetőségeket alakítottak ki! Ilyen például:

– BÁRMELY SZÁM funkció: Ebben a menüben tetszőleges eredeti vagy utángyártott számok alapján kereshetünk alkatrészeket. A hiányzó számokat kérdőjelekkel is helyettesíthetjük!

– AUTÓTÍPUSRA KERESÉS: Ebben a menüben indítókat, generátorokat és klímakompresszorokat kereshetünk autótípus alapján, az ily módon eredményként kapott készülék alkatrészeihez pedig, ha szükséges, a robbantott ábra segítségével egy kattintással továbbléphetünk.

– Fő helyre került a TARTALOMMEGNEVEZÉS, amelyben az alkatrész magyar vagy angol megnevezése alapján tudunk eljutni a keresett termékhez.

– További főgombbal, a KLÍMAKOMPRESSZOROK-kal bővült a katalógus, melyeket az eredeti számokon kívül autótípusra is kereshetünk. A Kelle cég kínálata is bővült e termékcsoporttal.

A fejlesztés során megoldottak néhány régi felhasználói problémát is! Így újdonság, hogy a program minden funkciójában, a beírt számokban szereplő írásjelekkel ( . - ; / stb) és azok nélkül is megtalálja az alkatrészeket! A programot a cég ügyféllátogató munkatársai kérésre telepítik az ügyfelek számítógépére, a korábbi felhasználóknak automatikusan lefrissül.

Új design

Az alkalmazott új design elegáns és dinamikus. Az arculatváltozás során kialakított új stílusú program, a cég megváltozott honlapja, valamint az Autótechnika kiállításon látott új standkialakítás egyaránt összhangban van.