ReMaTec 2011 kiállítás

Rekord mennyiségű látogató és kiállító volt a ReMaTeC2011-en, Európa vezető kiállításán az autóalkatrész-felújítás és felújító-háttéripar területén. A kétévente megrendezésre kerülő expót 2726 szakmabeli látogatta meg, ami a 2009-es 1703-hoz képest 60%-os növekedést jelent. A kiállítók száma 22 országból meghaladta a 150-et.

„Ez az év minden korábbinál sikeresebb. Mind a kiállítók, mind a látogatók elismeréssel szóltak a show-ról és a hangulat is kitűnő volt. Nagyon örülünk annak, hogy rengeteg cég már most jelezte részvételi szándékát a ReMaTeC2013-ra” – mondta Niels Klarenbeek, a kiállítás termékmenedzsere.

A Turbo-Tec a korábbi években látogatóként volt jelen a rendezvényen. A jó tapasztalatok miatt 2011-ben már saját standdal jelentünk meg Amsterdamban. Látva a folyamatos fejlődést, a látogatók számának növekedését, a szervezés profizmusát, úgy gondoltuk, ez a legjobb lehetőség, hogy cégünk megmutassa magát egy komoly nemzetközi kiállításon.

A várt siker nem maradt el. Mind kiállítókkal, mind látogatókkal sikerült a jövőre nézve fontos megállapodásokat kötni. Mivel a kiállításon valóban csak a szakma képviseltette magát, mindenki megtalálta számításait a saját területén.

Úgy gondoljuk, a ReMaTeC a legfontosabb alkatrész-felújítói, alkatrész-újragyártói háttéripari szakkiállítás Európában, így a részvételnek nemcsak a szakmai, de a presztízsértéke is nagy.

A ReMaTeC2011-et mindenképpen sikerként könyveljük el, így már jeleztük is részvételi szándékunkat a 2013-as seregszemlére.