Turbo-Tec, a multiregenerátor

A gépjárműalkatrész-felújítás ugyan nem korunk „találmánya”, de aktualitása talán soha eddig nem volt olyan jelentős, mint korunkban. Az új állapotnak megfelelő minőségben végzett felújítás, újragyártás és garanciaképes szolgáltatás minden követelménynek megfelel, melyet ma a fenntartható fejlődés zálogának tekintünk. Ezen ipari tevékenység tipikusan win-win szituáció, nyerő képlet. Ezért is fogadtuk nagy várakozással századunk első éveiben a lengyelországi központú Turbo-Tec cég magyarországi megjelenését és követtük nyomon, számos cikkünkben ismertetve tevékenységüket. Ismét mérföldkőhöz érkeztek, 15 évesek lettek. Ennek alkalmából beszélgetünk Kiss Gergellyel, a Turbo-Tec cég több országra is kiterjedő kereskedelmi vezetőjével, a hazai Turbo-Tec HU Kft. alapító ügyvezetőjével.

– Legutóbbi beszélgetésünk apropóját a Turbo-Tec cégcsoport fennállásának 10. évfordulója adta. Azóta újabb 5 év telt el. Mi történt, mi változott az elmúlt években?

– Nézőpont kérdése: bizonyos szempontból semmi, más szempontból pedig nagyon sok minden. Mire is gondolok? Alapvető értékeinket azóta sem adtuk fel. A minőségből, a garanciából nem engedünk és nem is fogunk. Fő partnereink továbbra is közvetlenül az autószervizek, nem dolgozunk közvetítő nagykereskedőkkel. A személyes kapcsolatot területi szaktanácsadóink és irodánk munkatársai tartják fenn. Fontos megemlíteni, hogy mindkét területen mozgó képviselőnk autószerelő- vagy autóvillamossági szerelő képesítéssel rendelkezik.

A teljes cikk előfizetőknek érhető el.