Mi így segítjük a hazai gépjárműjavítás szereplőit

Frissítés:

Köszönjük a sok pozitív visszajelzést a szabaddá tett 2019-es lapszámokról! Látva, hogy milyen sokan olvassátok ezeket a tartalmakat, és sokan vagytok akikhez késve jutott el a hír a szabaddá tételről, így meghosszabbítjuk elérhetőségüket május 3-ig!

 

Kedves autotechnika.hu Olvasók!

30 éves fennállásunk óta hivatásunk, hogy a havonta megjelenő szakfolyóiratunk és autotechnika.hu szakportálunk által ismertessük és olvasóink elé tárjuk a hazai gépjármű-fenntartó iparág számára legfontosabb újdonságokat, híreket és know-how-kat.

Ez az elkövetkező időszakban sem lesz másképp! Szerkesztőségünk legnagyobb biztonsága érdekében természetesen mi is óvintézkedéseket hoztunk, így otthoni távmunkában zökkenőmentesen készül a lapszám és folyik az online tartalomellátás tovább.

Az információ hatalom, ez nem kérdés...! Ez az, amiben a legtöbbet tudjuk nyújtani olvasóinknak, és ez az, amivel most még inkább szeretnénk támogatni Titeket, a szakmát!

Előfizetőinknek nem csak az adott év lapszámaihoz nyújtunk online hozzáférést újságarchívumunkban, hanem több évre visszamenőleg is. Több mint ezer előfizetői tartalom áll így rendelkezésre a portálon, melynek egy részét szeretnénk most megosztani Veletek!

2020. március 23-tól április 6-ig a teljes 2019-es évfolyamot elérhetővé tesszük újságarchívumunkban olvasóink előtt!

  2019-es újságarchívum megnyitása  

Bízunk benne, hogy a közzétett lapszámok által megszerzett információkat a későbbiekben vállalkozásotok javára fordíthatjátok!

 

Vigyázzatok magatokra, egymásra!
Jó egészséget és kellemes olvasást kívánunk!

az Autótechnika szerkesztősége