A BorgWarner bővíti saját forgalmazású termékeinek körét

A BorgWarner a tulajdonában lévő Beru cég izzógyertyáit, izzógyertya-vezérlőegységeit és gyújtótekercseit 2020-tól kizárólag saját kereskedelmi láncán keresztül értékesíti. A kiterjesztett portfólió magába foglalja az összkerékhajtás-tengelykapcsolókat is, melynek licencét a HALDEX vállalattól vették meg.

A BorgWarner bejelentette, hogy a Beru-gyújtástechnikát felveszi saját aftermarket-programjába. A Beru OE ekvivalens pótalkatrészek értékesítését a BorgWarner korábban átadta a Federal Mogulnak. A Federal Mogult a Tenneco felvásárolta, pótalkatrész-értékesítő leányvállalatát Driv cége vette át. Az új évtől kezdve a közlemény szerint a BorgWarner veszi át az aftersales-forgalmazási jogokat. 2020-tól a termékpaletta több mint 200 Beru-izzógyertyát, több mint 50 típusú Beru-izzógyertya-vezérlőegységet és több mint 400 Beru-gyújtótekercset tartalmaz, valamint lefed több mint 28 200 különböző járműtípust Európában. „A Beru a gyújtástechnika egyik vezető márkája” – mondja Michael Boe, a Globális Aftermarket elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója. „A jelenlegi bővítés új lehetőségeket nyit ügyfeleink számára, hogy prémium pótalkatrész kínálatukat növeljék, és üzletüket a gyújtástechnika területén legbeváltabb és legjobban értékesített egyes termékekkel előrevigyék.”

A BorgWarner aftermarket-megoldásainak palettája a mostani kiegészítéseknek köszönhetően a turbófeltöltők, kipufogógáz-visszavezető szelepek, hűtők és termosztátok mellett most már Beru-gyújtástechnikát is tartalmaz. A BorgWarner ezenkívül kiterjeszti saját pótalkatrész-portfólióját az összkerékhajtás-tengelykapcsolókra is, amely szűrő- és szivattyúkészleteket, szenzorokat és speciális olajokat tartalmaz.

 

A cikk az Autótechnika 2020. februári számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 
https://autotechnika.hu/elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://autotechnika.hu/hirlevelfeliratkozas