A BorgWarner Beru-termékeket forgalmaz

A cég 2020-től kizárólag a Beru márka izzógyertyáit, izzógyertya-vezérlőegységeit és gyújtótekercseit saját kereskedelmi láncán keresztül értékesíti. A kiterjesztett portfólió magába foglalja a összkerékhajtás-tengelykapcsolókat is.

A BorgWarner bejelentette, hogy a Beru-gyújtástechnikát felveszi fel a saját aftermarket-programjába. A Beru pótalkatrész-márka nemrég még a Federal Mogul kompetenciájába tartozott, de ma már a Tenneco általi felvásárlás óta a Driv részét képezi, amely egy közös pótalkatrész-gyártó leányvállalat. Az új évtől kezdve a közlemény szerint a BorgWarner szerzi meg az aftersales-forgalmazási jogokat. A 2020-tól piacra dobott termékpaletta több mint 200 Beru-izzógyertyát, több mint 50 típusú Beru-izzógyertya-vezérlőegységet és több mint 400 Beru gyújtótekercset tartalmaz, valamint lefed több mint 28 200 különböző járműtípust Európában.

„A Beru a gyújtástechnika egyik vezető márkája”, mondja Michael Boe, a Globális Aftermarket elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója. „A jelenlegi bővítés új lehetőségeket nyit ügyfeleink számára, hogy prémium-pótalkatrész-kínálatukat növeljék, és üzletüket a gyújtástechnika területén legbeváltabb és legjobban értékesített egyes termékekkel előrevigyék.”

A BorgWarner aftermarket-megoldásainak palettája a mostani kiegészítéseknek köszönhetően a turbófeltöltők, kipufogógáz-visszavezető szelepek, hűtők és termosztátok mellett most már Beru-gyújtástechnikát is tartalmaz. A BorgWarner ezenkívül kiterjeszti saját pótalkatrész-portfólióját a összkerékhajtás-tengelykapcsolókra is, amely szűrő- és szivattyúkészleteket, szenzorokat és speciális olajokat tartalmaz.

Fotó: BorgWarner