Autóipari szerszám?

A PUMA TOOLS-NÁL JÁRTUNK AZ AUTÓTECHNIKA–AUTÓDIGA 2015 SZAKKIÁLLÍTÁSON

Ha ősz, akkor Autótechnika, ha Autótechnika, akkor PUMA TOOLS. Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan az Autótechnika–AutodiGa 2015 szakkiállítás egyik legszínesebb és érdeklődővel legzsúfoltabb helyszíne kétségtelenül a PUMA TOOLS standja volt.

A cég 140 négyzetméternyi kiállítási területén nem volt hiány sem a látnivalókban, sem a programokban. A stand minden négyzetméterén történt valami. Naponta négyszer élesben mutatták be a berohadt CRD porlasztók és beletört izzítógyertyák kiszerelésére alkalmas PICHLER-termékek használatát.

A nyugat-európai cég termékei – a PUMA TOOLS munkájának köszönhetően – méltán népszerűek már a hazai autószerelők körében, akik közül egyre többen látják be, hogy érdemes minőségi eszközökbe pénzt fektetni, hiszen a professzionális szerszámok használatával nemcsak pl. a hengerfejet menthetik meg, de rengeteg időt is spórolhatnak, ami mint tudjuk, minden esetben pénzt jelent. A stand egy másik pontján a PUMA TOOLS által hazánkban kizárólagosan forgalmazott LASER TOOLS angliai szakembere mutatta be az idei szezon újdonságait.

Ez a márka leginkább az autóipari célszerszámok gyártására szakosodott. A legnagyobb érdeklődést a cég legújabb innovációjaként prezentált LAS-6031 cikkszámú speciális légkalapács és kiegészítő termékei váltották ki, melyről részletesebben a következő oldalon található külön cikkben számolunk be. A kiállítási terület többi részén kéziszerszámok óriási választékát, autóipari célszerszámok hatalmas kínálatát, valamint garázsipari berendezések széles skáláját csodálhatta meg, foghatta kézbe az érdeklődő nagyközönség. A Puma Tools kínálatát ebben az évben is több új termékcsoport forgalmazásával bővítette.

Ide tartoznak a LED-technológián alapuló világítástechnikai eszközök, melyek termékskálája az egyszerű LED-izzóktól a különféle LED-világító paneleken, LED-lámpatesteken át egy komplett szerelőcsarnok teljes LED-es megvilágításáig terjed. Egyszóval a Puma Tools standján minden szakember talált számára érdekes látnivalót, programot. A cég filozófiája, miszerint jó munkát csak jó minőségű szerszámokkal lehet és kell végezni, egyre inkább beépül a hazai gyakorlatba, egyre többen jönnek rá, hogy egy rosszul megválasztott, silány minőségű eszköz több kárt okoz, mint hasznot.

 

A kiállítási standon látott összes termékük, valamint a közel 11 000-féle szerszám megtalálható 1000 négyzetméteres csömöri raktáráruházukban, illetve elérhető a www.pumatools.hu web áruházukban is. Az interneten megrendelt termékeket futárcég szállítja házhoz következő munkanapi kiszállítással. Aktuális év végéig tartó akciójuk keretében a szállítás 20 000 Forintot meghaladó rendelés esetén ingyenes.