Osz-Car autóalkatrész-nagykereskedelem

Cégünk közel 25 éve tölt be meghatározó szerepet az autóalkatrész-piacon. Személy- és kistehergépjárművek teljes típusválasztékának alkatrészellátását és felszereléseit kínáljuk teljes körű garanciával.

Manapság a felfokozott versenyhelyzetben a sikeresség eléréséhez alapvetően fontos a hatékonyság és a kiváló teljesítmény. Ez csak akkor valósulhat meg, ha a minőség terén nem ismerünk kompromisszumot!

Miért érdemes minket választani?

– Mert óriási raktárkészlettel várjuk ügyfeleinket, így mindent megtalál egy helyen.

– Mert tőlünk első kézből vásárolhatja meg saját márkás és kizárólagos forgalmazású termékeinket.

– Mert 1 perc alatt leadhatja elektronikusan a rendeléseit.

– Mert Pest megyében és Székesfehérváron 1–2 óra alatt kézhez kapja a megrendelt terméket, de országosan is 24 órán belüli kiszállítást biztosítunk akár éjszakai csomagleadással is.

SAJÁT MÁRKÁS ÉS KIEMELT TERMÉKEINK

Cégünk OQAP márkanév alatt saját márkás termékekkel is büszkélkedhet. OQAP alkatrészeinket a kiváló ár–érték arányon kívül a garantáltan megbízható minőségük teszik keresetté.

Kiemelt termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így partnereink első kézből vásárolhatnak.

– Motorolajok

– Dísztárcsák

– Szerszámok és garázsberendezések

– Kipufogók

– Fékalkatrészek

– Flexibilis csövek

– Katalizátorok

– Autófelszerelések

Szerszám- és garázsberendezés-kínálatunk óriási!

Hosszú távon csak egy profi szerviz maradhat életképes egy versenytársakkal teli piacon. Ehhez elengedhetetlen a gyors, magas színvonalú hatékony munkavégzés. Ez a FORCE filozófiája, mely termékpolitikájuk alapköve is egyben!

FORCE – Egy profi szerviz elengedhetetlen eszközei

HA GARÁZSBERENDEZÉS, AKKOR OSZ-CAR!

Olyan termékeket vettünk fel palettánkra, melyek több évtizedes kutató-fejlesztő munkának köszönhetően a világ vezető garázsberendezéseivé váltak. A kiváló minőségű TORIN garázsberendezések magyarországi forgalmazói lettünk. Az egyszerű hidraulikus emelőktől a kerékcentrírozókig és diagnosztikai eszközökig nálunk minden megtalálható, amire egy szerviznek szüksége lehet.

KENŐANYAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA KIEMELT KEDVEZMÉNYEKKEL!

Cégünk jövedéki engedélyes kenőanyag-nagykereskedő. Óriási választékkal, és a legjobb árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére! Autószervizeknek kialakított speciális kondíciókról érdeklődjenek értékesítő kollégáinknál.

VÁSÁROLJ ONLINE!

Folyamatos fejlesztésekkel követjük a legújabb piaci trendeket. Korszerű TecDoc alapú webáruházunkban 1 perc alatt kikereshető autótípus alapján a kívánt alkatrész (www.osz-car.hu). De választhatnak gépre telepíthető rendelőprogramot is, így akár állandó internetkapcsolat nélkül is böngészhetnek termékkínálatunkban.

A PARTNEREINK SIKERE A MI SIKERÜNK!

A hatékony online rendelési lehetőségen kívül nagy hangsúlyt helyezünk a partnereinkkel történő kapcsolattartásra. Üzletkötő kollégáink készséggel felkeresik Önt, hogy felmérjék az igényeket, illetve tájékoztassák a legújabb akciókról, lehetőségekről. Szakértő értékesítő kollégáinkhoz pedig telefonon is bátran fordulhatnak minden kérdéssel. Bízunk a szoros együttműködés megtérülésében. A piacon szerzett 25 éves tapasztalatunkkal igyekszünk partnereinket támogatva közös sikereket elérni.

Kéthavonta megjelenő akciós katalógusunkból szintén tájékozódhat a legfrissebb ajánlatokról. Ha eddig nem jutott el Önökhöz postán a kiadványunk, jelezzék cégünknél, és díjtalanul eljuttatjuk.

ÚJ TELEPHELYRE KÖLTÖZTÜNK!

Budaörsön, a Komáromi út 20. szám alatt egy új, több mint 6000 m2-es telephelyen várjuk kedves partnereinket.

Tel.: (23) 500-187; 188.

Székesfehérváron pedig az Új Csóri út 7. szám alatt állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tel.: (22) 920-930; 931.