Csergő Opel Alaktrész Centrum

Cégünk néhány éves kihagyás után döntött úgy, hogy idén önálló standdal vesz részt a novemberi Autótechnika kiállításon. Jelen gazdasági helyzetben mi is válságmenedzselésre kényszerülünk, és a válságot előremeneküléssel, marketinggel, termék- és szolgáltatásbővítéssel próbáljuk leküzdeni.

A kiállításon történő megjelenésünknek több apropója is van:

– a piacnak bemutatni a 2010-ben megépített és 2011. januárban üzembe helyezett saját logisztikai és szervizközpontunkat (lásd fotó, illetve bővebben: galéria www.csergo.hu). 4 szintes épületünkben összesen kb. 2000 m2-en raktározzuk és forgalmazzuk az Opel-alkatrészeket, illetve 700 m2-en kulturált és szakszerű szervizelést- javítást biztosítunk a garanciaidő lejárta után Opel gépkocsiknak, független, de Opelre szakosodott szervizként

– régi és új ügyfélkörünknek megmutatni fejlődésünket a hagyományos termékeink tekintetében (gyári Opel-alkatrészek, első beszállítói Opel-alkatrészek, utángyártott Opel-alkatrészek)

– bemutatni a piacnak 2 új és merőben szokatlan termékünket: Opel gyári kedvezményes alkatrészek – felszámolt, illetve gyengélkedő, külföldi és belföldi Opel-márkaszervizek felvásárolt készleteiből áll kínálatunk, az áraink a listaárnál 30–80%-kal alacsonyabbak, versenyképesek a bontott, illetve olcsó utángyártott alkatrészek piacán. Jelenleg kb. 6000! ilyen termék van már raktáron, a kínálat folyamatosan bővül

– bontott Opel-alkatrészek, precízen azonosítva, minősítve, tiszta állapotban, csomagolva. Kínálatunkat folyamatosan, gőzerővel bővítjük.

Szlogenünk eddig is az volt, hogy mi nemcsak kereskedünk Opel-alkatrészekkel, hanem alkatrész-ellátást biztosítunk Opel autók javításához-szervizeléséhez, partnereink minél szélesebb igényének figyelembevételével. Ez a jelleg most még inkább felerősödött: autójavító partnerünk megtalálja nálunk a „minden bokorban kapható” gyakori alkatrészeket is kedvező áron, többféle alternatívában, és a speciális, ritkább alkatrészekhez is megbízhatóan, időben és jó áron juthat hozzá.

9 profi, nagy gyakorlatú értékesítőnk várja régi és új partnereink megrendeléseit!