Böllhoff szerszámkínálat

Ha a feladat egy vékony falvastagságú fém munkadarab rögzítése egy másik fém- vagy műanyag alkatrészhez, válassza a BÖLLHOFF már régóta ismert és elismert technológiáit: a szegecsanyákat és -csavarokat, amelyekkel nagy teherbírású menet kialakítása is lehetséges, valamint a popszegecsekkel történő rögzítési megoldásokat.

Szíves figyelmükbe ajánljuk szerszámkínálatunkat!

Átfogó programunk – a kötőelemek széles skálájától kezdve, a kézi szerelőkészülékeken át, a teljesen automatizált szerelőrendszerekig – minden felhasználónak egy kézből garantálja a teljes körű, egyéni megoldást. Ehhez szakszerű tanácsadást, széles körű műszaki információkat és dokumentációkat biztosítunk.


HELICOIL® Plus Pneumatikus beépítőszerszámok – Pneumatikus beépítőszerszám HELICOIL® Plus menetbetétek beépítéséhez – M4-M12 mérettartományban – HELICOIL® Plus behajtószárral


RIVKLE® P2007 Pneumatikus behúzószerszám – Szegecsanya és -csavar beépítéséhez – Szabályozható erőérték-állítás – M4-M10 mérettartományokhoz – Könnyű konstrukció (mindössze 2 kg)


RIVQUICK® Taurus Pneumatikus-hidraulikus behúzószerszám – Nagyszilárdságú popszegecsek behúzására is alkalmas. – A behúzópofa rendszeres karbantartásával és cseréjével a rendszer élettartamát megtöbbszörözheti!