Autotechnika szakfolyóirat
Autotechnika szakfolyóirat
2020. december | Olvasson bele!

Peugeot szervizprogram

Új szervizprogram indul útjára: minden 4 évnél idősebb Peugeot gépjármű karbantartásához és javításához exkluzív kedvezményeket nyújtanak a Peugeot márkakereskedések.

A program első eleme az olajcsere, melynek keretében azok az ügyfelek, akik 2009. február 9-e és április 10-e között 4 évnél idősebb autójukkal felkeresik az akcióban részt vevő Peugeot márkaszervizüket, kedvező áron, 9990 Ft-ért komplett olajcserét (félszintetikus TOTAL Quartz 7000 10 W40 típusú olaj) vehetnek igénybe.

hirdetés

A 9990 Ft-os ajánlat azokra a gépjárművekre vonatkozik, amelyeknek az olajfeltöltési mennyisége nem haladja meg a 4,5 litert. A 4,5 és 5,5 liter közötti olajfeltöltési mennyiséggel rendelkező gépjárművekre az akciós csomagár 11 990 Ft, az 5,5 liternél nagyobb olajfeltöltési mennyiséggel rendelkező gépjárművekre pedig 13 990 Ft.

A későbbiekben minden 4 évnél idősebb Peugeot gépjárműtulajdonost további szervizcsomaggal várják majd. Néhány példa a későbbi ajánlatokból: ablaktörlő lapát cseréje, fékjavítás. További információk a témáról a www.peugeot.hu oldalon olvashatók.


Kapcsolódó dokumentum:


8


Tetszett a cikk?

hirdetés

hirdetés