Az ATR International AG bevásárlócsoport új tagja

A stuttgarti székhelyű ATR International AG bevásárlócsoport június 18-án tartotta Lisszabonban a 17. tulajdonosi tanácskozását. A napirendi pontokon kívül tisztújításokra is sor került, melynek során két új taggal frissült a szövetség hattagú felügyelőbizottsága: Frank Schröder (WM) mellett Lieb Mihály, az AUTONET IMPORT társtulajdonosa váltotta elődeit.

A felügyelőbizottságban való mandátum öt évre szól, az új tagokat a bizottság leköszönő és mandátumukat folytató tisztségviselők javasolták, a szövetség társtulajdonosai pedig egyhangúlag szavazták be a két új jelöltet.

Az európai bevásárlócsoportok történetében először fordul elő, hogy egy magyar szövetségi tag és tulajdonos ilyen magas funkciót töltsön be a szervezeten belül. Jelen ajánlás és kinevezés egyaránt elismerés személynek és az általa képviselt csapatnak, hiszen az AUTONET IMPORT hosszú távú, vevőorientált szemléletmódja, és azon törekvése, hogy teljes megoldást nyújtson partnereinek, mindmáig példaképnek számít sok európai hasonló konkurens vállalkozás körében is.


Lieb Mihály, az AUTONET IMPORT társtulajdonosa

„Az AUTONET Cégcsoport 2005 óta egyenjogú tagja és részvényese az ATR International AG csoportosulásnak, és büszkén mondhatjuk el, hogy valamennyi évben mi értük el az évről évre történő legnagyobb százalékos forgalmi növekedéseket, ezáltal is hozzájárulva a szövetség sikereihez és tekintélyéhez – nyilatkozta Lieb. Önmagában ez még nem lett volna elegendő, hiszen rendkívül fontosnak tartom a magas erkölcsi normák mellett a megalapozott szakmai ismereteket és a teljes vevői lánc szereplői igényeinek és szokásainak az ismeretét. Napról napra megújuló iparágban tevékenykedünk, így fontos, hogy nyitott szemekkel, örökös tanulási folyamat révén kövessük és megértsük az autó- és javítóiparra vonatkozó regionális és globális trendalakulásokat és folyamatokat. Úgy érzem, hogy mindez elengedhetetlen ennek a magas rangú megtiszteltetésnek és a vele járó feladatkörnek a betöltéséhez. Minden új kihívás egy új lehetőség is egyben, így bízom benne, hogy mandátumom a kemény munka mellett hasznos tanulási és tapasztalatcsere-folyamat is lesz, melynek révén csapatom és ezáltal a szövetség is sikeresebb lehet” – zárta gondolatmenetét Lieb Mihály.

Az ötéves mandátum során a felügyelőbizottság feladatai közé tartoznak a szervezet rövid- és hosszú távú stratégiai döntései, strukturális, termékstratégiai, költségvetési, koncepcionális stb. témakörökben.


Az Autonet Import Magyarország Kft. központja Dunakeszin


Autonet-csoport

Az AUTONET Cégcsoport a régió egyik legjelentősebb autó- és javítóipari integrált megoldásszolgáltatója. Közel 15 éves tapasztalat, 140 márkás termékportfólió és több mint 120 millió eurós forgalom jellemzi. Pillanatnyilag Romániában és Magyarországon több mint 9000 partnert szolgálnak ki. A cégcsoport 17 különböző üzletágban tevékenykedik, és legfőbb célja partnereinek teljes körű kiszolgálása és támogatása, amely támogatás legfontosabb eleme, hogy az AUTONET Cégcsoport kizárólag B2B, azaz a vállalkozói szférában tevékenykedik, célja a versenyelőny és a professzionális munkavégzés zavartalan biztosítása Partnereinek, az Ügyfél a szervizé!


ATR International AG

A stuttgarti székhelyű ATR International AG Európa egyik legjelentősebb autó- és javítóipari bevásárlócsoportja. 36 országban 66 szövetségi tagja van, akik javarészt vezető autóalkatrész-importőrök. A szövetség a legjelentősebb autóipari szereplőit összefogva képez hatalmas erőt az iparágon belül. A partnerkapcsolatok eredményeként az ATR hathatós segítséget nyújt a beszerzési folyamatokban, naprakész és elengedhetetlen információkat szolgáltat az autó- és javítóipar újdonságairól, szervizkoncepciókat biztosít stb.